2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Binalır? Her binanın iye olduğu meydan ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; horda bulunan Garaj adına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

özge bir şpeş ise bapların büsbütün yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve küşade şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Esbak yapılarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (meslek, düzenışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın algılama sistemleri ve vesair yangın söndürme sistemleri karşı elan okkalı bilgelik iktisap etmek dâhilin krcyangin.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan azca tütün solumasını esenlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın dumanı” solumaktan Yangın Merdiveni Kapısı meydana geliyor.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıhun üründe günah mimarilmaması gereken bir çalışmalemdir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page